Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat industrial cu ultrasunete anti rozatoare
41399 lei
Brand
Pestmaster I50
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dispozitivul Pestmaster I50 emite ultrasunete pentru inlaturarea daunatorilor de pe suprafete mari de pana la 500mp.

Acesta foloseste o noua tehnologie, ce combina schimbarea automata a frecventelor pe care aparatul le emite, cu viteza ajustabila de catre operator, astfel incat daunatorii nu se obisnuiesc cu o anumita frecventa si nu devin imuni la efectele aparatului.

Practic, ultrasunetele pe care aparatul le emite ataca sistemul central nervos si auditiv al daunatorilor, provocandu-le un real disconfort auditiv si fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de Pestmaster I50.

Deoarece acest aparat nu foloseste substante toxice, il puteti folosi in zone comerciale intens circulate, spatii destinate alimentatiei publice, restaurante, spatii de depozitare, ferme, hale industriale, fabrici, garaje, hoteluri, spitale.

Dispozitivul Pestmaster I50 prezinta trei variante de utilizare, definite cu usurinta prin rotirea butonului "CONTROL". Astfel, puteti alege : "Rodents", "Insects"sau "Birds", cu posibilitate ca pentru fiecare dintre ele, sa-i setati si puterea de emisie a ultrasunetelor, cu ajutorul butonului "SPEED".

Suprafata: 500mp
Alimentare: 220V
Frecventa: 10 - 65 kHz
Puterea sonora: 117 dB
Dimensiuni: 20.2 x 15.6 x 11.9 cm
Consum: 5W
Greutate: 1250 g
Producator: Pestmaster
Din Gura in Gura