Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat industrial cu ultrasunete Pestmaster I70
55899 lei
Brand
Pestmaster I70
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pestmaster I70 este un aparat industrial ce emite ultrasunete impotriva soarecilor, sobolanilor, pasarilor si insectelor taratoare.

Pestmaster I70 este un dispozitiv profesional creat pentru indepartarea rozatoarelor de pe suprafete de pana la 700mp, cu noua tehnologie ce combina schimbarea automata a frecventelor pe care aparatul le emite si viteza ajustabila de catre operator, astfel incat daunatorii sa nu se obisnuiasca cu o anumita frecventa si sa nu devina imuni la efectele aparatului.

Practic, ultrasunetele pe care aparatul le emite ataca sistemul central nervos si auditiv al daunatorilor provocandu-le un real disconfort auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de acest aparat.

Pestmaster I70 poate fi folosit in zone comerciale intens circulate, spatii destinate alimentatiei publice, restaurante, spatii de depozitare, ferme, hale industriale, fabrici, garaje, hoteluri, spitale.

Pestmaster I70 poate fi setat cu usurinta cu ajutorul butonului "Control", pentru trei categorii de daunatori : "Rodents", "Insects" sau "Birds".
Rotind butonul "Speed" puteti reseta cu usurinta puterea de emisie a ultrasunetelor, pentru ca rozatoarele, insectele sau pasarile sa nu se poate obisnui cu frecventa emisa.

Se recomanda ca aparatul sa ramana in functiune chiar si dupa ce ati scapat de daunatori, pentru ca acestia sa nu se mai apropie de zona acoperita.

Suprafata acoperita: 700mp
Alimentare: 220V
Frecventa: 10 - 65 Khz
Puterea Sonora: 117dB
Dimensiuni: 18*15*9 cm
Consum: 5W
Cablu alimentare: 1.5m
Producator: Pestmaster
Din Gura in Gura